Saya Join Contest The Best Picture Of Me

hai korang.. hari ni hari jumaat kan? so, hari ni je lah masa terluang fara kalau nak update blog atau apa2 yg perlu fara buat.. sebagai permulaan, fara nak join 1 contest ni.. banner contest ni pun dah sgt menarik.. kalau korang nak join, korang klik eh..


ha, dh tgk dah.. lepas dah tengok tu, korang follow je syarat2 dia ok. owh ye, syarat dia jgn nampak muka je.. so, korang letak gambar yg penuh ye.. so, ni lah gambar yg fara pertaruhkan.. hehe..

sekarang, fara nak bagitahu kenapa fara perasan gambar ni best.. hehe.. fara rasa gambar ni best sebab ni lah gambar fara yg fara rasa paling natural sebab tak pakai make up langsung.. kalau tak, sokmo nak pakai make up jer.. hehe.. gambar ni bulan May hari tu kat Port Dickson.. dari gambar ni jugak fara perasan body fara dah makin berisi kot.. huhu..

utk contest ni, fara nak tag 3 org favourite blogger fara.. tak lain tak bukan..


yeah.. dah selesai semuanya..:-)







2 ulasan:

Cik Aish berkata...

phewitt..hehe..gud luck ye..tengs tag ! akan aish usahakan..2 ari tk o9 ni..byk bende kene kejar..nk blogwalking korang balik..nnt aish join tau

FaraLoveChoco berkata...

hehe.. tq cik aish.. join taw..:-)