Contest Jom SENYUM bersama Shazny Salleh

hai semua.. selamat hari hujung minggu.. kali ni entry fara pasal contest lagi.. sorry lah.. bkn tak de cerita best nak cerita tapi hujung minggu ni memang yg paling membosankan.. semuanya gara2 nak 'BERSIH' sgt tu lah.. dah fara kena kuarantin duk rumah sebab ayah tak bagi keluar.. oik oik.. membebel plak fara ni.. ok2 fara terus cerita pasal contest ni eh.. kalau korang nak join, korang klik banner bawah ni..


hari tu, fara ada gak join contest tentang senyum ni.. tapi kalah.. mungkin tak cukup ayu kot.. hehe.. ok2 kali ni fara pertaruhkan gambar ni pulak..

~FARA~

syarat contest tu tak nak kita pakai make up kan? ni je lah satu2 gambar fara tak pakai make up. itupun sebab kat hostel tgh tunggu kawan nak gi kafe beli makanan. setakat nak turun kafe beli makanan memang fara tak pakai make up lah.. hehe..

utk contest ni, fara nak tag semua yg baca blog fara.. tapi ada 3 org yg wajib fara nak tag iaitu:


tak menang hadiah utama pun tak pe.. saguhati pun dh kira bagus.. tapi kalau menang best jugak.. rezeki kata org.. hehe... :-)

6 ulasan:

A M E ! berkata...

hello there . ame singgah dari list jom SENYUM bersama Shazny Salleh ! good luck ya !

psst , ame pun join juga . HAHA :D jemput singgah tengok ame senyum lak . HAHA :))

have a great day ahead yaw ! and do take care !

aneff.marhfiz berkata...

salam singgah dari contest JOM SENYUM BERSAMA SHAZNY SALLEH :)

all the best to you and keep on blogging yeah !
ohh jangan lupa singgah blog saya ya ;)

good luck !

FaraLoveChoco berkata...

AME!@ tqsm..

aneff @ tqsm..

fyna_faralice berkata...

"fyna follow sini , buad muka, sambil baca entry Jom senyum Bersama Shazny Salleh ^^"

cik wan berkata...

saya datang nak wish gud luck bukan mintak ubat ehehee.. follow awak..:)

FaraLoveChoco berkata...

fyna@ tq fyna..

cik wan@ nak mintak ubat pun takpe..hehe..:-p