Contest Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!

Hello again.. kali ni contest yg lagi menarik fara nak join.. contest ni ada 4 kategori taw.. so, fara rasa kebarangkalian korang untuk menang tu mungkin tinggi.. mungkinlah kot.. hehe.. jadi, fara rasa.. fara nak join empat2 kategori tu.. kalau korang nak join, korang klik banner bawah ni..


utk kategori pertama ialah gambar KENANGAN TERINDAH BERSAMA KELUARGA.. kenangan tu memang banyak, tapi fara nak letak gambar ni.. jeng jeng jeng...

gambar ni ambik kat i-city lepas balik dari makan kat Klang. kitorang keluar saje2 je. waktu ni
i-city baru nak bukak. jalan pun berhabuk lagi. tapi korang perasan tak dalam gambar ni baju kitorang belang2 dan warna coklat. actually, tak rancang pun nak pakai baju lebih kurang sama.. tapi dah 1 family.. sehati sejiwa lah kot.. hehe.. fara yang kat belakang cekak pinggang tu..

ni baru gambar utk kategori pertama.. lepas ni fara nak buat entry utk kategori yg seterusnya.. check it out!! :-)

4 ulasan:

ame elms ! berkata...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , what a wonderful pictures you have here ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

SHEHAN ISMAIL berkata...

Happy family.. ;p Mommy punya macam ni pulak.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

SHEHAN ISMAIL berkata...

Jom usha2.. http://idacreativecraft.blogspot.com
leh join GA jugak kt ctu.. ;p

mgkn bleh buang word verification [tgk setting], utk mudahkn org komen.. ;p

FaraLoveChoco berkata...

sme@ tq ame..:-)

shehan ismail@ tq.. dh tgk ur blog..:-)