'DA BEST MEMORY CONTEST'

Wah, sejak dh menang 1 contest ni semangat gila nak join contest lain.. hik hik..*gelak gedik* :-p
ok2..tak payah cerita panjang jom ikut fara join 1 contest ni.. yg ni pun menarik jugak.. contest tentang memory.. setiap dari kita mesti ada memory yg best dan tak best pun ada kan? kalau korang nak join, korang klik banner bawah ni eh..:-)


ha..lepas dah letak banner tu.. apa lagi..korang letak pulak gambar yg korang pertaruhkan.. so, fara nak letak gambar ni....


sekarang, fara nak cerita sikit tentang gambar ni.. yg ni gambar fara waktu fara keluar outing dgn sepupu2 fara.. waktu ni yg berani nak lompat kitorang berempat je.. konon berani lah sgt.. hehe.. tapi moment ni sgt best sebab kitorang dh lama gila tak outing sama2. bila dapat jumpa, huru hara tempat tu dgn gelak ketawa kitorang.. walaupun gambar ni mcm simple tapi fara suka sebab kitorang rasa enjoy sgt.. padahal gi joging je pun.. miss them a lot!!

ha, tu je serba sedikit cerita tentang gambar fara. fara yg pakai baju hitam tu.. hehe.. ntah apa2 fara lompat kan? yg lain smart je.. owh ye, lepas dh letak gambar, jgn lupa tag..hm, fara nak tag 2 blogger favourite fara gak:


3 ulasan:

Cik Aish berkata...

bestnya..hehe..nk join la..tengs tag!!

Bella berkata...

gud luck :)

FaraLoveChoco berkata...

cik aish@ ha, join jgn xjoin..hehe..

bella@ tqsm..:-)