HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

Ni kali kedua fara masuk untuk contest ni.. kali pertama dah kalah. so, saje cuba nasib untuk kali ke-2. hehe. kalau korang nak join jugak, korang klik banner bawah ni. tapi, sebelum klik baca sampai habis entry fara ni. penat fara taip. :-p


Untuk contest kali ni, fara nak letak gambar yang ni:


Korang dah letak gambar tu, kita kena jawab 3 soalan taw. jom2 baca jawapan fara..

1. CERITAKAN KENAPA ANDA RASA GAMBAR SENYUMAN ANDA INI ADALAH SENYUMAN MAHAL?
Ini sebab fara jarang senyum nampak gigi. cara fara senyum selalu tutup mulut je atau bak kata BF fara, fara suka senyum sebelah. fara pun tak tahu kenapa dia kata fara macam tu. hehe.. gambar kat atas tu lepas fara konvo untuk DIPLOMA FARMASI fara. bila dah senyum nampak gigi tu kira macam happy gila lah sebab boleh dikira dengan jari gambar fara senyum nampak gigi. hehe..

2. KENAPA ANDA BERMINAT UNTUK JOIN CONTEST NI?
Sebab saja nak tunjuk gambar fara senyum nampak gigi. bukan senang taw nak tengok. hehe.. alah, saje cuba nasib. mana tahu boleh menang. cheh, perasan tak hengat! :-p

3. APA 1ST IMPRESSION ORANG TERHADAP ORANG YANG PAKAI BRACES?
Wah, sangat comel sebab sebenarnya fara pun teringin nak pakai braces tapi fara ni jenis takut sakit. kalau pakai benda tu kena control makan. tu yang tak best. dah lah fara ni kuat makan. :-(

Owh ye, sambil2 korang taip entry korang tu nanti.. cuba korang klik kat SINI.. layan lagu sikit untuk ambik mood.. hehe..

Sebelum terlupa, fara nak tag 3 orang utk contest ni:
1. Cik Momo
2. Cik Lollypurp
3. Cik Aish







3 ulasan:

Aiza4t berkata...

WOW, the picture, the smile speaks itself ;)

FaraLoveChoco berkata...

tq aiza4t..:-)

[ h a f i z ] berkata...

thanks sbb cuba lagy =)