Contest Gambar Cool

Yeah2.. nak join contest lagi.. saje2 nak jadikan hobi terbaru. hehe.. kali ni fara nak join contest ni plak. kalau korang nak join, macam biasa terus klik banner yang cool kat bawah ni..


Nak kata fara ni cool, mungkinlah kot. tapi, kalau nak cari gambar fara yang cool.. fara tak sure. tapi, cuba je lah kan? so, fara nak pertaruhkan gambar ni..


Tu gambar fara dengan kawan2 kolej fara.. fara rasa gambar ni cool sebab kitorang tak pandang camera. fara dalam gambar ni yang freehair tu.. huhu..

Untuk contest ni fara tag insan2 terpilih ni:




2 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

aik? sume cik-cik.. wakaka.. gudluck !

FaraLoveChoco berkata...

semua tak kawen lg..cik lah... hehe..:-)