Contest Blog Saya Smart

uik, sekarang ni saya dah gila contest lah. hehe. tapi, contest yg agak2 senang je lah. yg mana contest yg agak2 saya tak layak tu dan memerlukan penyediaan lebih 30min tu, saya x tak join lah. depend to my situation lah..saya ni kan sokmo busy...hehehe..

pagi2 dh siap kerja rumah saya buat blogwalking jap. pas tu jumpa contest ni plak. so, mestilah saya nak join sebab contest paling senang. just letak banner kat bawah ni je dlm entry..:-)


lepas letak banner tu, kena tag pulak.. so, saya nak tag...


ha, dah siap.. :-)

2 ulasan:

Cik Aish berkata...

dear..thanks sbb tag..aish dah join contest ni aritu..hehe..wish u all the best ok!

FaraLoveChoco berkata...

owh ok cik aish..tq so much!!!