BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


ha,mana2 yg kaki blogger tu mesti kenal gambar org yg kat atas tu kan?saya yg bdk baru nak berblogging ni pun kenal dia.hehehe..oklah,tujuan saya letak tajuk entry tu mcm tu bknnye apa..saya nak join segmen 'AWOK BLOGGER BARU YER' dlm blog beliau tu.saje je nak suka2.mana tahu boleh tambahkan kenalan kan?ok2.xpayah saya nak bebel panjang2 lagi.dalam segmen yg beliau buat tu,dia nak kita jawab 2 soalan mudah..

1) Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?

ok. jawapn saya ialah http://omawtakmosudah.blogspot.com/. siyes..dia org pertama yg buat saya nak menulis blog.dia yg saya maksudkan ialah adik saya sendiri.sebenarnya mungkin adik saya tu xfamous mana.tapi pertama kali saya baca blog dia,saya rasa blog ni boleh jadikan tempat luahan hati kita secara terbuka.xperlu nak fikir apa yg org akan cakap.ni blog kita kan?so,suka hati kitalah.hehe.

lagi 1 dr blog dia lah saya tahu yg dia memg sayang saya walaupun mmg kitorang ni xsebulu.mcm anjing dgn kucing..ada je xkena.tp dah nama adik beradik..air dicincang xkan putus kan?siyes,pernah sekali saya nangis bila baca dlm blog dia yg dia nak saya jadi WEDDING PLANNER dia nanti..owh,harus ke saya nangis?hehe..

lepas tu..kwn2 kat tempat kerja saya jugak mempengaruhi saya sebab org yg baru kenal saya,ramai kata muka saya ni sombong.mcm berlagaklah.bf saya pun ckp mcm tu..xshuke taw..kenal lah saya dulu kan?T_T.

so,dr blog saya...org boleh tahu yg saya ni xsombong..kan?kan?kan?betul...saya tak sombong taw..hehehe..:-)

2) Siapakah sumber inspirasi anda?

sumber inspirasi saya mestilah adik saya jugak.dia yg buat saya utk terus menulis blog.selain adik saya, FATIN LIYANA jugak menjadi sumber inspirasi saya..walaupun dia mempunyai pakej lengkap sebagai seorang perempuan, dia xsombong terutamanya dalam berkongsi ilmu.

dia bakal menjadi graduan doktor dan saya pulak sekarang ialah PENOLONG PEGAWAI FARMASI yg selalu berkait rapat dgn doktor.dr blog dia, saya lebih dpt tahu mcmana kerja sebagai doktor sebab kdg2 farmasi ni susah nak ngam dgn doktor terutamanya bab tulisan diorang dalam menulis preskripsi.siyes..tension nak baca tulisan diorang.

tapi disebabkan adik fatin tu,xdelah saya benci sgt dgn doktor.hehe...actually bukan benci..cuma kalau boleh para doktor ni silalah 'cantikkan' tulisan anda ye..kang kalau tersalah bagi ubat, farmasi juga yang kena...

lepas tu,diri saya jugak menjadi sumber inspirasi saya. yelah...yg nak menulis blog ni, diri saya sendiri kan?so, kalau saya ni pemalas je memanjang..xjadi blog saya ni.mmg akan 0 je memanjang..betul x?betul kan?:-)

ok2..tu je lah jwapan panjang lebar saya setakat ni..ingat nak tulis panjang lagi,tapi takut org bosan plak kan?BM saya kan A1..hehe..oklah..jom kita ramai2 join segmen BEN ASHAARI!

5 ulasan:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

HYE!! HYE!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI
menjejak 11 kamooo disini~~~

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Amira berkata...

singgah sini dri blog abg ben ^^ happy blogging ;)

FaraLoveChoco berkata...

@mummy Weiyda
tq so much...:-)

@Amira
same to you..:-)

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak dlm berblog..

FaraLoveChoco berkata...

@Mas Saari
tq so much!!:-)