Cik Aish : Segmen "Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal"

ha,ni ada lagi 1 segmen dr kakak comel ni..sape lagi kalau bukan CIK AISH..hehehe..kakak ke?perasan caye muda kan?tp,muda what..baru 22 nak masuk 23 kan?ok2..xpayah lah saya nak bebel2 kan.straight to the point jer..hari ni jom kita sama2 join segmen kat bawah ni..


apa yg saya akan buat kalau saya jumpa blogger terkenal??walaupun dia blogger terkenal tapi saya xminat nak buat ape ye dak?so,kalau saya jumpe blogger terkenal pun,saya nak jumpa yg saya minat jer.mcm FATIN LIYANA ke, SEPET ke pas tu CIK AISH ke...hehe..bukan bodek..ini siyes taw..kalau xpercaya tgk muka kat bawah ni...
^

^

^

^

^

^



suci je kan?xkan nk tipu kot.hehehe.

oklah2.xyah nak merapu lagi.sekarang saya nak bgitahu jwpan saya kalau saya jumpe blogger terkenal.

first
kalau terserempak kat tepi jln ke tgh jalan ke..saya akan jerit mcm ni:
"OMG!U SEE THAT..U SEE THAT..!(harus ke ulang byk kali?).pastu terus lari2 kat blogger terkenal tu.kalau saya dgn bf pun saya tinggal jap bf saya tu.pas lari2 tu..saya akan "say hai" kat dia.yg penting sekali NAK AMBIK NO TELEFON.kalau dia xnak bg saya nangis..harus ke saya nangis?hehe..

second
dh dapat no telefon tu,mestilah SAYA AJAK DIA KELUAR.pas tu yg penting mesti ada kamera sebab bila ada kamera mestilah nak tgkap gambar byk2 kan?ha,lepas dh tgkap gambar tu,saya paksa dia update dlm blog dia yg famous tu..ha,blog famous mestilah ramai org tgk kan?bila dia update gambar tu mesti wajib ada gambar saya.kat situ boleh lah org kenal saya.saya akan suruh dia letak nama saya and blog saya sekali.yelah blog saya kan krg famous..T_T..tapi kan,kalau dia xupdate gambar saya dgn dia dlm blog,saya akan text dia hari2 utk tanya "BILA NAK LETAK GAMBAR NI?"pergh,mcm psiko kan?hehe.

third
for sure saya nak jadikan dia kawan baik saya.kalau yg tua sikit dr saya tu,KAKAK ANGKAT pun boleh.tapi nak ke dorang kwn dgn saya?:-(

fourth
last but not least...saya akan bgtahu and kecoh2 kat org yg saya kwn dgn blogger terkenal..
owh sekali lagi...haruskah saya begitu?hehe..

kesimpulannya...apa yg saya tulis kat atas tu pun..kalau je kan..dh nama segmen ni 'KALAU SAYA JUMPA BLOGGER TERKENAL'..nak buat tu xtaulah.saya ni pemalu orgnye.hehe.kalau org xkenal saya,semua kata saya sombong..padahal dorang yg xmahu tegur saya.balik2 saya yg kena tegur dulu..lagi satu,kalau lah ditakdirkan saya jumpa pun..saya ni susah nak cam muka org.ntah apa kenanya dr dulu mcm tu..so,kalau terjumpa pun saya xtau lah saya dpt cam ke tdk.hehe..

psst...korang perasan x yg dlm entry ni..kata ganti diri aku dh tukar jadi 'SAYA'..
:-)


2 ulasan:

Cik Aish berkata...

hahahahha kelaka gilee..adess

FaraLoveChoco berkata...

cik aish@
hehehe..tq2.:-)