'Segmen : Jom tambah Follower'

Memandangkan blog fara ni takdelah banyak sangat follower, so fara excited nak masuk segmen ni.. yelah follower blog kita ni pun baru ada berapa kerat sangat tapi terima kasih pada korang yg follow blog yg tak seberapa ni.. chewah, ayat nak rendah diri.. hehe..tapi, kalau ramai lagi follower lagi fara suka sebab boleh tambah kenalan kan? lagipun boleh bertukar2 info dan pendapat..

Untuk segmen ni fara join dari blog Shiema Sufian.. kalau korang pun nak join, korang klik jer banner ni ye..:-)


jangan lupa letak butiran seperti berikut taw..

Nama:
Farahin Rozduan

Target Bilangan Follower:
100 (agak2 boleh ke?)

Kelebihan blog anda:
fara rasa blog fara ni kemas, warna warni dan mcm comel kot.. alah, mcm tuan dia jugak.. *sorry..tetiba perasan pulak* hehe..


2 ulasan:

AMG berkata...

100? Boleh punya! Kena rajin promote blog nie lah. Semoga berjaya okay! :D

FaraLoveChoco berkata...

amg@ hehe.. nanti lah cuba promote dalam minggu depan sebab fara cuti seminnggu before raya..:-)