Perlu Ke Kita Takut Pada Benda Yang Tak Pasti?

Assalammualaikum semua.. dah lama fara tak update blog ni.. sorry lah sebab fara busy dgn kerja.. lepas tu fara sibuk buat overtime nak kumpul duit utk 'something'.. agak2 korang rasa apa? korang pun tahu kan fara dgn cik abg fara dah lama..*korang tahu ke?hehe*.. so, kitorang mestilah ada perancangan utk hubungan yg lebih baik dan mestilah nak ada ikatan.. tapi, tiap kali fara beria nak rancang itu dan ini, mesti perasaan takut tu timbul.. lebih2 lagi bila tgk dan dengar cerita ramai pulak org putus tunang lah, cerai lah.. peh, seriau rasa..

seriously, perancangan utk membuat 1 ikatan dgn si dia tu mmg ada dan kami masing2 tgh berusaha utk ke arah itu.. fara harap, korang semua dapat doakan yg terbaik utk fara ye.. fara harap apa yg fara impikan dgn si dia akan tercapai..

~ni cincin silver je.. kat cincin tu ada nama kitorang~


owh ye, fara ada gak 1 masalah ni.. fara tak suka nak pakai emas.. agak2 ganti dgn silver leh ke? haha..ni je yg fara dapat taip malam ni.. otak tetiba blank... takpe2.. nanti fara cuti seminggu sebelum raya, fara cuba selalu update entry.. :-)







2 ulasan:

mary ann ;) berkata...

doakan awak berkekalan dengan si dia ya ;) ;)

FaraLoveChoco berkata...

marry@ tq sgt2..aminn..:-)