Candid Time Contest

Heee... dah lama fara tak join contest kan? hari ni fara jumpa 1 contest.. so, fara macam berminat nak join sebab macam senang je.. hehe.. kalau korang nak join, korang klik banner bawah ni eh..


Fara takdelah banyak sangat gambar candid.. tapi2 godek punya godek lappy fara ni.. fara macam suka pulak gambar ni sebab macam2 reaksi muka fara boleh tengok..:-)


Ha, ni gambar fara waktu percutian keluarga penduduk kawasan rumah fara.. happening dan sporting tak kitorang? mana taknya, yang lain banyak budak kecik je.. yang besar berapa kerat sangat.. gambar ni ambik kat Port Dickson.. tapi, fara tak ingat lah pulak apa nama hotel yang kitorang duduk tu.. fara yang one and only pakai baju warna oren tu.. hehe..

Untuk contest ni, fara nak tag 2 orang junior kolej fara.. hehe..

1) budak comel yang suka warna purple

2) budak momo yang comel

So, jomlah ramai2 kita join contest ni..:-)

2 ulasan:

cik momo berkata...

akak,thanks ye. nanti kalo free ama join. :)

FaraLoveChoco berkata...

momo@ ok dik..:-)