Segmen : Tambahkan Followers Di Blog


Dah lama fara xjoin segmen2 ni.. maklumlah busy jer.. nak blogwalking pun tak sempat.. tapi hari ni keje fara mintak off petang, sempatlah nak blogwalking kejap.. tiba2 jumpa 1 segmen kat blog budak comel ni.. korang nak join? boleh jer? klik jer banner kat atas ni..

Syarat2 dia pun senang sangat.. cuma nak bagitahu kat adik ni yg akak tak dapat nak join twitter adik tu sebab akak ni takde akaunnya.. malas nak ada akaun banyak2.. cukup2 lah akaun maybank, akaun tabung haji, akaun ASB.. eh, ada kena mengena ke? shengal kau fara.. hehe..

Fara join segmen ni sebab saje2 jer.. manalah tahu ada yang minat nak follow blog fara ni.. setakat ni follower2 yang baik hati follow blog fara ni ada 101 jer.. cantikkan nombor dia? hehe..

Syarat last kena letak 5 link blog.. so, fara nak letak link blog yang selalu fara usha dan lihat..

1. http://lulu-pages.blogspot.com/ sebab selalu up to date.

2. http://honeykoyuki.blogspot.com/ sebab famous kot.. lagipun suka tengok fesyen dia. 


4. http://fiqracake.blogspot.com/ sebab best jugak.

5. http://najihahsahami.blogspot.com/ sebab junior fara kat kolej dulu.. hehe..

2 ulasan:

Budu Bilis berkata...

datang BW dari segmen yang sama. jom singgah blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html