Kamu Tidur Lah Sampai Esok!!!

Actually fara menaip entry ni dalam keadaan marah dan geram.. sampai menggigil tangan fara duk tekan keyboard ni.. ya ALLAH, sabarkan hati ku ni..

Korang nak tahu kenapa fara marah? fara marah kat bf fara ni ar.. janji pukul 9.30am sampai sekarang dia tak bangun tidur lagi.. pergi rumah dia pun ketuk pintu tak bangun2.. family dia semua keluar sebab kat kawasan rumah fara ni ada hari sukan penduduk.. termasuk lah mak ayah fara pun.. fara try mintak tolong adik dia, adik dia terlibat pulak dalam aktiviti sukan tu.. fara tak tahu nak buat apa.. telefon pun tak jawab.. nak nangis pun ada.. hm, ni lah perangai fara.. kalau marah je nak nangis.. hehe..

Takpelah MOHD RIZAL.. kamu tidur puas2 ok.. :-)

~comel kan?hehe~

2 ulasan:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

ala....penat kot dia :)


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

FaraLoveChoco berkata...

ayob@ salam kenal jugak..ada kelapangan saya akan singgah blog kamu.:-)