CONTEST PHOTO COUPLE : 'WE ARE NOT PERFECT'

Wuuuhu.. lama gila tak join contest sejak makin busy ni..hehe.. hm, kali ni fara dapat contest dari blog yg sgt comel ni.. contest yg fara nak join ni pun sgt fara suka.. I LIKE!! kalau korang pun nak join, korang klik gambar bawah ni taw..


syarat2 contest ni tuan punya blog tu dah buat cantik2.. so, korang follow je taw..


dah nama contest ni pasal kita dgn pasangan kita kan? so, meh layan jap gambar2 fara dgn cik abang fara ni.. wah, excited nak tunjuk ni.. :-)


Si kecik dan Si besar tu memang panggilan untuk kami berdua taw sebab org sibuk kata tentang saiz badan kitorang yang jauh berbeza. tapi tak kisah pun. fara memang suka..


ops, cik abang fara bukan bapok taw pegang handbeg. tu handbeg fara.. dia pegang sekejap sebab handbeg tu berat.. hehe...


Ha, dah cukuplah tu 3 keping fara letak.. jangan nak over sgt kan? hehe.. lepas korang dh tgk gambar2 tu.. meh fara nak cerita tentang saat pertama pertemuan kitorang.. tu syarat no 4.. jom, check it out!!

actually fara dgn dia dah kenal lama sebab kitorang ni berjiran.. mak ayah pun dh kawan baik. dia tinggal tingkat 1 dan fara tingkat 2.. tapi before ni kitorang cuma pandang2 jer.. fara suka tgk badan dia yg chubby tu.. walaupun badan saiz XL, dia tetap aktif kat sekolah.. owh ye, dia senior sekolah fara jugak..hehe..

habis sekolah, dia dah kurus sikit. waktu tu dia try mintak no telefon fara. sejak tu kitorang rapat.. 10 JUN 2006, lagi seminggu fara nak masuk belajar.. dia mintak couple.. dan, semenjak tarikh tu hingga entry ni ditulis.. kami dah bersama selama 5 tahun 2 minggu dan 2 hari. lama kan?

tapi, ada rahsia nak bagitahu ni.. mula2 fara dah memang agak dia suka fara tapi yg buat fara geram tu.. dia lambat sgt mintak couple.. last2, fara bagi hint banyak2 kat dia yg fara pun mcm minat kat dia. hik hik (gelak gedik). lagipun fara tahu dia memang minat fara dari sekolah sebab dia selalu curi pandang kat fara terutama waktu tution.. cheh, confident tak hengat. hehe..

walaupun bermacam2 dugaan yg kitorang tempuh.. ALHAMDULILAH.. kami dapat tangani dgn baik. org sibuk mempersoalkan jugak tentang saiz badan dia jauh berbeza dgn aku, tapi... ADA AKU KISAH?? hehe..

perancangan utk ke arah hubungan yg halal tu mestilah ada kan?
so, doa2 kan kami eh..:-)





4 ulasan:

eyra berkata...

salam, dear!! you PEMEMANG TERBAIK untuk contest saya ni,
sila rujuk di link di bawah ini
http://ohbudaktecit.blogspot.com/2011/07/perhatian-pemenang-terbaik-contest.html

AZTIQAH berkata...

thniah akk..jd pemenang:)

Sierra berkata...

tahniah farahin.. smoga kebahagian awk ni akn tibe hingga hari perkahwinan awk n perhubungan awk kekal hingga akhir hayat.... :)

FaraLoveChoco berkata...

eyra@ tqsm dear.. keep in touch..:-)

aztiqah & Sierra@ tqsm..:-)