Apa Yang Sibuk Sangat?

Assalammualaikum semua.. alahai, dah berhabuk lappy fara ni sebab dah lama tak guna. yelah, selalu guna utk update blog tapi blog pun dah jarang2 nak update.. nak online pun guna handphone jer. so, memang ketepi je lah laptop ni. hehehe..

Dah kawen ni, macam susah sangat nak luangkan masa utk blog. ada je kerjanya pun. kadang2 bukan kerja apa, sibuk sangat tengok tv tak hengat dunia. hari minggu sibuk keluar date dgn husband pulak. ni belum ada baby lagi ni.. kalau ada baby nanti, password blog pun boleh lupa agaknya... harap2 tak lah kan? huhuh..

Takde benda fara nak ceritakan buat masa ni.. cuma fara nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI walaupun mcm dah lambat tapi kita masih dalam bulan syawal lagi kan? akhir kata, fara nak minta maaf atas salah kata2 dalam tulisan fara di dalam blog ni yang mana mungkin penggunaan bahasa yang agak kasar dan menyinggung mana2 pihak..

~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!~

Tiada ulasan: